Voeten ritueel

Voeten & benen!


Je hele lichaam is erin vertegenwoordigd. Je wordt erdoor gedragen......

Zou je dan ook niet eens wat extra aandacht schenken.

Voeten ritueel en massage

Even terug met de voetjes op deze aarde. Nee we gaan ze juist een bad geven met heerlijk water en kruiden. En daarna krijgen ze een deugdoende en heilzame massage.

De voeten weerspiegelen je welzijn. Alle organen komen erin voor. 

Voetmassagetechnieken ontgiften en zuiveren het lichaam, helpen stress en spanning te verminderen, vermoeidheid te verminderen, een goede gezondheid en mentale rust te bevorderen en het evenwicht te herstellen. Bij een voetmassage, wordt druk uitgeoefend op specifieke delen van de voetzolen. Op zijn beurt vindt een reflexreactie plaats in een ander deel van het lichaam, die wordt gestimuleerd door de manipulatie van een specifiek deel van de voet.

Masseer je dus de voeten:

- Verbetert de bloedsomloop
- Verbetert de lymfedrainage
- Versterkt het immuunsysteem
- Vermindert stijfheid
- Verhoogt bewegingsbereik
- Versnelt genezing
- Verlicht stress
- Verbetert de slaap
- Verhoogt de stemming
- Verbetert de concentratie en helderheid van geest
- Creëert gevoelens van rust, kalmte en welzijn


Tijdens deze massage werk ik op de voeten, het onderbeen en de knieën en maakt het geblokkeerde energie vrij in de meridianen van het lichaam om een ​​gevoel van diepe ontspanning, balans en welzijn te creëren.

Wereldreis aan kennis in mijn therapie/massage?


Chinese Geneeskunst, Chinese gelaatkunde, Tao,

Magie, Rituelen, Chi Nei Tsang, Chakra therapie, Meridiaanleer,

Westerse massage technieken, Oosterse levenvisie.

Tao


Chinese mystieke, filosofische en religieuze stroming, waarbij zowel de filosofie als de religie zich baseren op de mystieke basis van Lao Zi.

.

Sjamanisme


Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden.

e.

Chinese geneeskunst


Wat wil jou lichaam je vertellen met zijn kwaaltjes, pijntjes en ziektes.

Waarom deze niet alledaagse aanpak?

Ons lichaam heeft een geheugen en slaat alles wat we meemaken op. Tevens zit er in ons dna nog een hele bagage (karma) van onze ouders en voorouders.

Slaan wij al dit op in ons lichaam, stoppen wij dit diep weg dan worden wij ziek, depressief, raken uitgeput. Of lopen tegen relationele problemen aan prive, op het werk of met onze kinderen. Alles heeft een oorzaak. Maar je kunt hier dus iets aan doen!