Massage & Kanker

More is less!


Met zorg en aandacht geraakt worden in deze moeilijke en onzekere periode..

Een aanraking volledig naar wat kan.


In mijn massage praktijk hebben ik ervaren dat mensen die kanker hebben of gehad hebben baat hebben bij een massage of aanraking.

 

Het is rustgevend !! Het geeft een gevoel van verminderde stress en dit heeft een gunstige invloed op het immuunsysteem en het algemene welbehagen.

 

Bent u in behandeling voor kanker, bent u herstellende van kanker of er is geen herstel mogelijk. Dan bent en blijft u welkom voor een massage en de bijbehorende begeleiding. Er zal altijd naar uw behoefte een massage op maat gegeven worden.

 

Als u de 1ste keer komt zullen we vooraf een uitgebreid gesprek hebben. Met echter één belangrijk uitgangspunt …… zachtheid en aandacht voor uw lichaam, geest en ziel.

 

Samen bekijken we wat voor u het beste is en hoe lang een sessie kan duren, bijvoorbeeld enkel hoofd, handen en of voeten. Of toch een hele lichaamsmassage. Ook tijdens de sessie is het nog aftasten en kunnen we het verkorten of verlengen.

 

Indien u terug komt zullen we eerst overleggen hoe u en uw lichaam hebben gereageerd op de vorige massage en hoe uw verdere behandeling is verlopen.

 

Uw levens partner of familie kan hier zeker ook baat bij hebben vergeet hun niet in dit proces te betrekken.

 

 
Wereldreis aan kennis in mijn therapie/massage?


Chinese Geneeskunst, Chinese gelaatkunde, Tao,

Magie, Rituelen, Chi Nei Tsang, Chakra therapie, Meridiaanleer,

Westerse massage technieken, Oosterse levenvisie.

Tao


Chinese mystieke, filosofische en religieuze stroming, waarbij zowel de filosofie als de religie zich baseren op de mystieke basis van Lao Zi.

.

Sjamanisme


Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden.

e.

Chinese geneeskunst


Wat wil jou lichaam je vertellen met zijn kwaaltjes, pijntjes en ziektes.

Waarom deze niet alledaagse aanpak?

Ons lichaam heeft een geheugen en slaat alles wat we meemaken op. Tevens zit er in ons dna nog een hele bagage (karma) van onze ouders en voorouders.

Slaan wij al dit op in ons lichaam, stoppen wij dit diep weg dan worden wij ziek, depressief, raken uitgeput. Of lopen tegen relationele problemen aan prive, op het werk of met onze kinderen. Alles heeft een oorzaak. Maar je kunt hier dus iets aan doen!